Mihai Chirica: Respingerea OUG 14 ar fi o sinucidere in masa, o lovitura letala pentru PSD

Dora Vulcan | 10.02.2017

Principalul contestatar al prestației lui Liviu Dragnea din ultima vreme, liderul PSD Iasi, Mihai Chirica, este de părere ca o eventuala respingere a OUG14 in Parlament ar fi ”o lovitura aproape letala pentru PSD", "o sinucidere in masa.”

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

 

"Nici nu vreau sa ma gandesc ca in Parlamentul Romaniei parlamentarii PSD ar contrazice demersul facut de prim ministrul Romaniei, domnul Grindeanu. Ar fi o sinucidere in masa a acestei formatiuni politice, o scoatere in afara normalitatii pe o lunga durata de timp si o lovitura aproape letala asupra Partidului Social Democrat roman. Prin urmare, nu cred ca o asemenea varianta ar putea intra ii discutie. Nici nu vreau sa ma gandesc. Sub nicio forma", spune Mihai Chirica într-un interviu acordat RFI.

 

 

 

 

Primarul Iasului spune ca el crede in reformarea si modernizarea PSD, dar atrage atentia ca "Tine foarte mult si de atitudinea pe care domnul presedinte Dragnea o va avea in continuare fata de acest moment pe care l-am depasit cu totii. Pana la urma, putem spune ca l-am depasit. Bineinteles ca am iesit ciufuliti din toata aceasta poveste. Nu poate nimeni sa conteste faptul ca noi ne-am intarit. Da, ne-am intarit conceptual, dar ca si credibilitate in fata electoratului nu ne-am intarit nici pe departe. Ca si credibilitate in fata romanilor, dimpotriva, am avut chiar de suferit. Daca se poate sau nu moderniza partidul cu domnul Dragnea la putere depinde foarte mult si de domnul Dragnea. Conteaza felul in care va intelege dumnealui sa se adapteze la noua configuratie a Romaniei de astazi, a oamenilor care nu vin la vot, dar vor totusi sa aiba un cuvant de spus."

 

 interviul acordat RFI, aici

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22