Mihai Fifor, purtătorul de cuvânt al PSD: Vrem ca Liviu Dragnea să fie puternic și să fie eliberat

Laurentiu Gheorghe | 05.07.2019

Mihai Fifor, noul secretar general al PSD ales la Congres, cere eliberarea „deținutului politic Liviu Dragnea”, dar vrea sa-i mătrășească pe Pleșoianu, Codrin Ștefănescu și Șerban Nicolae.

Pe aceeași temă

Mihai Fifor, înlocuitorul lui Codrin Ștefănescu în PSD, cere eliberarea lui Liviu Dragnea la Antena 3: ”Decizia CCR este cutremurătoare. Vrem ca Liviu Dragnea să fie puternic și să fie eliberat”

Mihai Fifor a declarat joi seară la Antena 3 că nu se dezice de fostul el lider maximo, Liviu Dragnea și că toți din partid își doresc ca fostul lider al PSD „să fie puternic” și liberat cât de repede după decizia CCR privind ilegalitatea completurilor de trei judecători de la Curtea Supremă.

Mihai Fifor este cel care i-a luat locul lui Codrin Ștefănescu după ce acesta a fost înlăturat de noul pol de putere care s-a format în PSD după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea:

Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid la noi, am spus-o și în Congresul social-democraților. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat dacă lucrul acesta este decis de Instanță. Decizia CCR spune că tot ceea ce s-a dat din 2003 încoace a fost dat pe baza completurilor de judecată constituite nelegal. Este cutremurător. Sunt niște ani în care completurile nelegal constituite au trimis în spatele gratiilor oameni, fără ca aceste completuri să aibă dreptul să facă acest lucru”, a precizat Mihai Fifor, citat de Antena3.ro.

Însă, deși susâine tezele promovate de Codrin Ștefănescu privind statul paralel și lupta împotriva justiției între Fifor și Ștefănescu e un conflict deschis:

”Mi-au spus câțiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteți toți” a scris Codrin Ștefănescu, joi, pe Facebook.

În replică, Fifor a declarat că totul e o prostie și că partidul e mai unit ca niciodată sub conducerea înțeleaptă a Vioricăi Dăncilă:

”Lista neagră este o poveste. Hai să fim serioși. Nimeni nu îl dă afară pe Codrin Ștefănescu din partid. Nimeni nu îl dă afară pe Cătălin Rădulescu din partid. Nimeni nu îl dă afară pe Liviu Pleșoianu din partid. L-a oprit cineva pe prietenul nostru Liviu Pleșoianu să vorbească? Să se exprime?", a afirmat Mihai Fifor, joi seară, la Antena 3.

Că nu-i o poveste o arată postările dizidenților din PSD pe facebook:

"TUSEA ȘI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfacții mărunte. Și nu, nu mă refer la slugile "de execuție", ci la stăpânii lor. Care-i țin pe 30 de arginți. La cursul valutar corect, bineînțeles", scrie Şerban Nicolae pe Facebook, după ce i s-a luat conducerea grupului PSD de la Senat.

Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au criticat dur decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l schimba pe Şerban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat, în principal pentru opoziţia manifestată faţă de numirea lui Mugur Isărescu la conducerea BNR pentru un nou mandat.

”Ce au înțeles azi colegii mei din Cex-ul PSD după decizia CCR ? Nimic. L-au “decapitat” pe Şerban Nicolae. Cică e prea obraznic…”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

”Aţi săvârşit azi o mare mizerie: mazilirea lui Şerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceţi praf acest partid, asta faceţi…”, afirmă Liviu Pleşoianu într-o postare pe Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22