Mihai Șora, ironic la adresa lui Dragnea: O mustață tremură și se agită. Bravo, Rise Project!

E.b. | 10.07.2017

Filosoful Mihai Șora comentează ironic declarațiile făcute de Liviu Dragnea, liderul PSD, după ultimele dezvăluiri ale jurnaliștilor de la RISE Project și după anunțul DNA de vineri.

Pe aceeași temă

 

 

Undeva în București, sub arșița verii, departe de cocotierii Braziliei, într-un bârlog cu trei trandafiri, o mustață tremură și se agită. De frică.
PS: Bravo, Rise Project !,
scrie Mihai Şora pe pagina sa de Facebook.


 

RISE Project a publicat o notă atribuită serviciului secret al MAI, din 2011, din care reies legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum.

 

Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, la România TV, că nu are nicio afacere în Brazilia și nicio legătură cu ancheta DNA și că totul ar pleca de la omul de afaceri George Soros. „Eu am citit comunicatul DNA, nu mi-am văzut numele acolo. (...) Nu are cum să aibă legătură cu mine nicio anchetă legată de Brazilia, pentru că nu am afaceri în Brazilia, nu am nicăieri vreo afacere şi nu am făcut nicio infracţiune nici acolo, nici aici. (...) În ultimele luni de zile, am avut poziţii destul de dure şi le am în continuare vizavi de acest personaj malefic, care este George Soros şi îi transmit şi acum: nu o să cedez. Totul pleacă de acolo, totul pleacă de la George Soros”, a susținea Dragnea.

 

DNA a transmis, vineri, că o parte din aspectele conținute în investigațiile jurnalistice ale RISE Project fac obiectul unui dosar penal deschis în februarie 2016. DNA a mai precizat că urmărirea penală a fost începută in rem, adică față de fapte, nu față de persoane.

 

Anunțul DNA a venit după ce RISE Project a publicat, joia trecută, o notă secretă atribuită serviciului secret al MAI, din 2011, din care reies legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum SA și modul în care s-au făcut în Teleorman afaceri de sute de milioane de euro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22