Mihai Razvan Ungureanu, despre propunerea sa la SIE: Ma simt onorat, sper ca Parlamentul sa-mi dea votul de incredere

M. B. | 24.06.2015

Pe aceeași temă

Mihai Răzvan Ungureanu, propus de președintele Klaus Iohannis la șefia SIE, a declarat că se simte onorat de nominalizare și că își odrește ca Parlamentul să-i dea votul de încredere.

 

„Este o onoare pentru mine această nominalizare şi sper că a fost făcută în cunoştinţă de cauză. Îmi doresc ca Parlamentul să îmi acorde încrederea prin vot, de aici încolo, vedem ce va fi mai departe” şi a adăugat că ”Serviciul de Informaţii Externe a fost foarte bine condus şi în absenţa unui director civil”, scrie Agerpres.

 

Întrebat dacă nominalizarea sa a fost politică, Ungureanu a spus: „Oricum există o discuţie. Scontez că va exista o discuţie în Birourile Permanente, evident, apoi în Comisie, unde sunt reprezentate toate partidele parlamentare şi apoi, rezultatul final îl dă votul (...) Votul este sacru şi în urma votului din plenul reunit vom vedea care va fi rezultatul”.

 

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu sef la SIE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul mai precizeaza ca presedintele Iohannis i-a instiintat, printr-o scrisoare oficiala, pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare, urmand ca Parlamentul sa adopte o hotarare in acest sens.

 

CITITI SI: 

VIDEO Mihai Razvan Ungureanu, nominalizat de presedintele Klaus Iohannis la sefia SIE. Ilie Sarbu: PSD voteaza IMPOTRIVA

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22