Mihai Tudose promite că niciun condamnat nu va mai candida sub sigla PSD

Laurentiu Gheorghe | 10.02.2020

Mihai Tudose, revenit în PSD de la Pro România, și numit șef de campanie electorală, alături de Claudia Manda, a declarat luni că PSD nu va mai avea candidați condamnați penal.

Pe aceeași temă

Mihai Tudose, despre care Marcel Ciolacu a spus că va conduce campania electorală împreună cu Claudiu Manda, a spus că „va fi o selecție riguroasă a candidaților” PSD la locale și parlamentare și că „nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD. Asta trebuie uitată”.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național, că s-a luat decizia ca europarlamentarii Claudiu Manda și Mihai Tudose se conducă campaniile electorale ale partidului în 2020.

„Prioritatea este strategia partidului și organizarea partidului pentru orice fel de alegeri. Domnul Claudiu Manda o să fie șeful de campanie. Va lucra alături de Mihai Tudose. Doi oameni care știu să facă alegeri și care au câștigat alegeri. Au termen până miercuri să vină cu echipa de campanie. Echipa va fi completată cu oameni pe regiuni”, a declarat Marcel Ciolacu.

Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat pentru siteul DeBraila.ro că „va fi o selecție riguroasă a candidaților” și că niciun condamnat penal nu va candida sub sigla PSD.

„Eu și domnul Manda nu fugim de muncă și încercăm să facem tot ce putem astfel încât noul PSD să arate așa cum trebuie, așa cum își doresc românii. Va fi o selecție riguroasă a candidaților”, a declarat fostul premier.

Recent, europarlamentarul PSD Claudiu Manda declara că PSD nu va mai susține proști în funcții publice.

„Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit. Toți acolo în CEx să ne asumăm greșelile, dar să nu le mai facem”, declara Claudiu Manda.

Afirmația lui Manda a stârnit reacția fostului premier Viorica Dăncilă, care i-a cerut explicații.

„Declarația lui Claudiu Manda, am vorbit și cu Lia Olguța Vasilescu și cu domnul președintele interimar Marcel Ciolacu, nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă”, spunea Dăncilă, după o ședință CEx.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22