Mihnea Costoiu, la DNA într-un dosar privind preluarea Bazei Sportive Cutezătorii

E.b. | 10.10.2017

Fostul ministru al Cercetării Mihnea Costoiu s-a prezentat marți la Direcția Națională Anticorupție, duăp ce fostul jucător de tenis Dinu Pescariu ar fi fost audiat în cazul Bazei Sportivă "Cutezătorii".

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE: Dinu Pescariu este urmărit penal. Procurorii îl acuză de instigare la abuz în serviciu. Prejudiciul în acest dosar ajunge la 93 de milioane de euro, potrivit procurorilor, conform Digi24.

 

Calculul este făcut pe baza unui control al Curții de Conturi. Pescariu ar fi preluat ilegal baza sportivă și ar fi plătit o chirie mult mai mică pentru aceasta decât prețul pieței, 9.000 de euro pe lună. În mod normal, spuneau inspectorii Curții de Conturi, chiria ar fi trebuit să ajungă la un milion de euro pe lună, având în vedere suprafața bazei sportive și locul în care este situată aceasta.

Fostul sportiv este cercetat în acest dosar sub control judiciar.

 

În ce-l priveşte  pe Costoiu, surse judiciare au precizat că el urmează să fie audiat de procurori într-un dosar în care se investighează modalitatea prin care a fost concesionată Baza Sportivă "Cutezătorii", conform Agerpres.


El a spus, la intrarea în sediul DNA, că nu știe de ce a fost chemat. 


Fostul jucător de tenis Dinu Pescariu s-a prezentat marți la Direcția Națională Anticorupție. Pescariu a fost să fie audiat de procurori într-un dosar în care se investighează modalitatea în care a fost concesionată Baza Sportivă "Cutezătorii". 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22