Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, s-a înscris în PSD. El este deja membru TSD sector 1

Dora Vulcan | 12.11.2017

Mihnea, fiul fostului premier Adrian Năstase s-a înscris în PSD și recunoaște că au existat influențe asupra sa pentru înscriere în partidul condus odinioară cu mână forte de tatăl său, fost premier care a executat și două pedepse cu închisoarea pentru corupție.

Pe aceeași temă

 

 

 

Cât privește o eventuală discuție despre relația partidului care și-a devorat liderul, Mihnea Nastase considera ca nu este momentul prielnic pentru a se discuta daca PSD a fost nedrept cu tatal sau.

 

"Nu cred ca este un moment prielnic sa discutam despre chestiunile astea, cred ca e momentul sa ne uitam spre viitor in momentul asta si avand in vedere ca am participat la un congres unde deschidem viitorul TSD-ului cred ca trebuie ar sa ne gandim la aceasta chestiune. Cred ca este momentul sa incep sa ma gandesc la anumite strategii de viitor. Sunt pur si simplu foarte fericit sa am reusit sa intru in organizatia TSD si PSD si ca voi reusi sa sustin macar prin prezenta mea aici proiectele partidului", a declarat Mihnea Nastase la Romexpo, unde a participat la Congresul TSD, citat de Agerpres. 

 

Fiul fostului premier a mentionat ca nu mai este consilier al europarlamentarului PSD Catalin Ivan, care a avut in ultima perioada mai multe pozitii critice la adresa conducerii partidului.

 

"Nu mai sunt consilier al lui Catalin Ivan. Acum am o alta functie de consilier in cadrul delegatiei romane socialiste de la Parlamentul European. Evident, nu doresc sa comentez in niciun caz deciziile pe care le iau unii si altii. Pana la urma fiecare isi vede interesul si prin deciziile lor se gandesc la strategia de viitor", a aratat Mihnea Nastase.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22