Militari britanici vor acorda ajutor logistic armatei ucrainene

Fara Autor | 25.02.2015

Pe aceeași temă

Personal militar din Marea Britanie va antrena armata ucraineana, a anuntat premierul britanic, David  Cameron, citat de ziare.com. Este vorba despre 75 de militari britanici impartiti in patru echipe vor merge intr-o zona departe de conflict pentru a furniza ajutor medical, logistic si de infanterie.


David Cameron a mai declarat ca va face in continuare presiuni pentru mai multe sanctiuni impuse Rusiei, daca separatistii nu vor respecta armistitiul de la Minsk.

Secretarul britanic al Apararii, Michael Fallon, a precizat ca decizia de a trimite trupe pentru antrenarea armatei ucrainene reprezinta un rezultat "al agresiunii continue sustinuta de Rusia".

Rebelii prorusi au transmis ca retrag armamentul greu de pe linia de front din estul Ucrainei, ca parte a armistitiului. Cu toate acestea, guvernul de la Kiev a pus sub semnul intrebarii afirmatiile rebelilor.

Fostul ministru britanic de Externe William Hague a spus, saptamana trecuta, ca Marea Britanie nu va furniza arme Ucrainei: "Regatul Unit nu prevede sa trimita arme in Ucraina. (...) Noi trimitem ajutoare, trimitem echipamente, cum ar fi vehicule blindate usoare", a declarat William Hague, citat de ziare.com. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22