Ministerul Transporturilor declanseaza un control la CNADNR, dupa ce un director a acuzat ca sefi ai companiei care au semnat contracte scumpe au "case mai mari decat palatul Versailles"

Fara Autor | 17.08.2015

Pe aceeași temă

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a demarat, luni, un control la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

 

"Ministerul își exercită dreptul și obligația de a verifica informațiile apărute în presă. În măsura în care acestea vor fi întemeiate, se vor lua măsurile necesare pentru remedierea disfuncționalităților. De asemenea, în cazul în care se va impune, vor fi sesizate instituțiile abilitate. Consider că eventualele sesizări ar trebui făcute mai întâi la nivelul organelor de control ale companiei, ministerului, sau la nivelul altor instituții. Apariția doar în presă nu rezolvă problema și poate fi interpretată ca un gest subiectiv. Din acest motiv, solicit ca atât în Ministerul Transporturilor, cât și în companiile din subordinea și sub autoritatea acestuia, să fie promovat dialogul ca element esențial în soluționarea conflictelor", a precizat ministrul Transporturilor, Iulian Matache, într-un comunicat transmis Agerpres.

 

Acuzațiile la care se referă comunicatul aparțin lui Alin Goga, director în Regionala de Drumuri şi Poduri Craiova, și au fost făcute într-un interviu acordat unei publicaţii online, săptămâna trecută.

"Sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul şi au lucrat toată viaţa lor la stat", declara Goga pentru Gândul.

 

În urma afirmaţiilor sale, conducerea CNADNR a hotărât să îl sancţioneze.

 

"...salariatul a formulat opinii şi a furnizat informaţii în legătură cu activitatea CNADNR S.A., fără a fi împuternicit sau a avea mandat de la conducerea CNADNR SA. Pe durata cercetării disciplinare prealabile, se suspendă contractul individual de muncă al salariatului..." 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22