Ministrul de Interne, control la Directia Permise: Ghiseele sunt deschise pana la 9 seara

Vlad Toma | 28.11.2016

Dragos Tudorache, ministrul de Interne al Romaniei, a efectuat astazi un control la Directia Permise din Pipera, dupa ce saptamana trecuta au existat cozi uriase formate de oamenii care asteptau pentru diferitele probleme pe care le aveau de rezolvat in cadrul acestei institutii.

Pe aceeași temă

 

Ministrul a mers astazi in control pentru a verifica daca sunt implementate masurile pe care le-a decis saptamana trecuta, anunta Hotnews.

 

"Toate ghiseele sunt deschise, sunt in lucru, iar asa e un lucru foarte bun. Ghiseele s-au deschis la 7:00 iar programul va merge para la 9:00 seara", a spus Tudorache, precizand ca mai exista cateva probleme legate de sistemul de programari online.

 

Ministrul a anuntat vineri ca incepand de luni la directia Permise din Bucuresti se va lucra in doua schimburi, intr-un program de lucru de la 7 la 9 seara, pentru a depasi problema cozilor.

 

El a mai afirmat ca va fi introdus un sistem de programare online pentru judetele Bucuresti si Ilfov si a precizat ca va vizita aceasta institutie din cand in cand pentru a vedea cum se aplica noile masuri.

 

Ministrul de Interne i-a chemat vineri la discuții pe prefecții din București și Ilfov si conducerea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) și Direcției Generale de Pașapoarte, pentru a gasi solutii la criza cozilor de la permise, a transmis atunci ministerul de Interne.

 

"Ministrul Afacerilor Interne, Ioan-Dragoș Tudorache, i-a chemat la discuții vineri pe prefectul municipiului București, Paul Nicolae Petrovan, și pe prefectul județului Ilfov, Adrian Petcu, împreună cu conducerea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor și cea a Direcției Generale de Pașapoarte pentru a găsi soluții pentru eliminarea cozilor care se formează la sediul DRPCIV din Pipera", informa un comunicat al MAI.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22