Ministrul de Interne: De luni, doua schimburi la directia Permise, program pana la 9 seara

Vlad Toma | 25.11.2016

Dragos Tudorache, ministrul de Interne al Romaniei, a declarat astazi ca incepand de luni la directia Permise din Bucuresti se va lucra in doua schimburi, intr-un program de lucru de la 7 la 9 seara, pentru a depasi problema cozilor.

Pe aceeași temă

 

Ministrul a precizat ca cele 60 de posturi suplimentare necesare pentru aceste schimbari vor fi asigurate din "rezerva ministrului de Interne", pentru a nu reduce numarul de politisti aflati pe strada, anunta Hotnews.

 

Tudorache a declarat ca aceste schimbari de program vor duce la eliminarea cozilor care s-au format in ultimele zile. El a mai afrimat ca va fi introdus un sistem de programare online pentru judetele Bucuresti si Ilfov si a precizat ca va vizita aceasta institutie din cand in cand pentru a vedea cum se aplica noile masuri.

 

Ministrul de Interne i-a chemat astazi la discuții pe prefecții din București și Ilfov si conducerea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) și Direcției Generale de Pașapoarte, pentru a gasi solutii la criza cozilor de la permise, a transmis ieri ministerul de Interne.

 

"Ministrul Afacerilor Interne, Ioan-Dragoș Tudorache, i-a chemat la discuții vineri pe prefectul municipiului București, Paul Nicolae Petrovan, și pe prefectul județului Ilfov, Adrian Petcu, împreună cu conducerea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor și cea a Direcției Generale de Pașapoarte pentru a găsi soluții pentru eliminarea cozilor care se formează la sediul DRPCIV din Pipera", informa un comunicat al MAI, care anunta ca va fi organizata si o conferință de presă cu privire la solutiile gasite.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22