Ministrul german al Apararii: Livrarea de arme catre armata ucraineana ar oferi Rusiei pretextul de a interveni deschis in conflict

P.c. | 06.02.2015

Pe aceeași temă

Ursula von der Leyen, ministrul german al Apararii, a declarat, vineri, ca daca Occidentul va livra arme catre armata ucraineana conflictul din estul Ucrainei ar putea degenera si mai mult. Ministrul considera ca Rusia poate furniza in continuare arme separatistilor si ar avea astfel si un pretext de a interveni in mod deschis in conflict, scrie AFP, conform Hotnews.

 

"Concentrarea doar pe arme ar putea pune paie pe foc si ne indeparteaza de solutia dorita", a declarat von der Leyen, in deschiderea conferintei anuale asupra securitatii organizata la Munchen."Sunt deja prea multe arme in regiune (...) Sustinerea cu arme din Rusia catre separatisti este potential nelimitata", a adaugat aceasta.


"Suntem siguri ca imbunatatim situatia oamenilor din Ucraina livrand arme? (..) Realizam intr-adevar ca acest lucru risca sa puna paie foc? Si nu ofera un pretext Rusiei pentru a interveni deschis in conflict?", s-a intrebat ea.
 

CITITI SI: Joe Biden: Rusia continua sa trimita MERCENARI si TANCURI in Ucraina. Nu trebuie sa i se permita sa REDESENEZE harta Europei

 

Francois Hollande si Angela Merkel incearca vineri seara la Kremlin sa-l convinga pe presedintele Vladimir Putin sa accepte o initiativa de pace pentru a evita un conflict generalizat in estul Ucrainei.
 

Aceasta initiativa intervine in contextul in care Statele Unite analizeaza posibilitatea de a trimite arme fortelor guvernamentale, sub-echipate in comparatie cu rebelii.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22