Ministrul Justitiei: Agenţia de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate este functionala

Vlad Toma | 04.07.2016

Raluca Pruna, ministrul Justitiei din Romania, a declarat recent ca Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) este functionala, fiind condusa de condusă de Cornel Călinescu, un expert din Ministerul Justiţiei.

Pe aceeași temă

 

Ministrul a precizat ca aceasta agentie functioneaza deocamdata in sediul Directiei Nationale Anticoruptie insa se va muta in fostul hotel Triumf, conform stiriletvr.roRaluca Pruna a mai precizat ca, pe termen mediu si lung, DNA se va muta de asemenea in acest hotel.

 

"Deocamdata vom imparti un sediu cu DNA-ul in strada Walter Maracineanu. Stiti ca s-a adoptat o ordonanta de urgenta prin care hotelul Triumf va fi dat Directiei Nationale Anticoruptie, dar si acestei agentii. Intr-un viitor, mediu spre lung, vom fi acolo, acolo sunt necesare investitii.

 

Vreau sa asigur pe toata lumea ca Agentia este functionala, suntem intr-un calendar, facem inventarul bunurilor indisponibilizate, nu avem nici un fel de intarziere. Nu mi-a fost deloc usor ca ministru, am cautat din luna ianuarie un sediu. Important este ca l-am gasit, nu unde este ", a explicat Raluca Pruna, citata de Agerpres.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22