Ministrul Sanatatii blocheaza concursurile pentru managerii de spital. Noua selectie

Vlad Toma | 01.06.2016

Laurentiu Colintineanu, purtatorul de cuvant al ministerului Sanatatii, a anuntat astazi ca Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a decis sa blocheze concursul pentru sefia Spitalului de Urgenta Floreasca pentru a elabora o noua procedura de selectie a managerilor de spitale.

Pe aceeași temă

 

Managerii vor fi evaluati de acum inainte pe baza unor criterii precum igiena, parerea pacientilor si raportarea reala a infectiilor nosocomiale a spus Colintineanu, citat de Hotnews.

 

"Decizia ministrului e ca nici un concurs pentru manageri nu va avea loc pana nu se vor face modificarile la procedura de selectie", a mai spus Laurentiu Colintineanu.

 

Acesta a mai precizat ca se va incerca o metoda prin care noile contracte sa fie semnate de toti managerii: "Exista o posibilitate de a semna noul contract, nu e neaparat obligatoriu, dar cautam solutia sa aplicam contractul pentru toti managerii in functie".

 

Ministrul Sanatatii a declarat zilele trecute ca investitiile facute de Romania in Sanatate in ultimii 25 ani sunt "absolut sumare", fiind nevoie de investitii masive pentru rezolvarea problemelor din acest sistem.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22