Mircea Beuran, suspectat de mărturie mincinoasă, dus la detectorul de minciuni

Redactia | 11.03.2020

Procurorii DNA au decis să extindă acuzaţiile la adresa medicului Mircea Beuran, fiind suspectat de infracțiunea de mărturie mincinoasă și cea de amenințare.

Pe aceeași temă

Aceste fapte se adaugă celor pentru care a fost deja pus sub acuzare, dezvăluie site-ul justnews.ro, care citează surse din anchetă.

Alături de doctorul Mircea Beuran şi alte persoane sunt cercetate pentru aceste fapte, iar procurorii DNA urmează să recurgă la confruntări şi testări cu detectorul de minciuni.

Plaja acuzaţiilor din dosar s-a extins şi cu privire la infracțiunea de ameninţare, ce ar fi fost comisă la adresa martorei, denunţătoare a medicului Beuran.

Este vorba de chirurgul Carmen Haiducu, care ar fi fost ameninţată pe pagina sa Facebook de persoane care acum sunt căutate de procurorii DNA și de polițiști.

Femeia a depus plângerea prealabilă pentru fapta de hărţuire pe data de 3 martie, iar după primele verificări, anchetatorii DNA s-au autosesizat și pentru infracțiunea de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei. Aceste fapte s-ar fi comis prin intermediul aplicaţiei Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22