Mircea Bravo a lansat un nou viral prin care îndeamnă oamenii la vot - VIDEO

Laurentiu Gheorghe | 24.05.2019

Clipul „Stai acasă?” s-a viralizat rapid pe Facebook. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, clipul a înregistrat peste un milion și jumătate de vizualizări.

Pe aceeași temă

Clipul prezintă povestea unui fost coleg de clasă din gimnaziu, Radu, care a rămas repetent – „nu m-am înțeles eu cu școala, dar m-am descurcat”, care acum are ocupații ”prin Europa – Franța, Spania, Italia”: ”duc fete, aduc mașini”. Spre stupoarea lui Mircea, Radu candidează acum la alegerile europarlamentare și îl sfătuiește pe acesta ca, dacă vrea să îl ajute să ajungă în Parlamentul European, să stea acasă duminică, să nu se ducă la vot.

La începutul lunii, Mircea Bravo, a mai lansat un video prin care îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot, pentru alegerile europarlamentare, „Așa a zis bunica”. Cunoscut în general pentru clipurile umoristice, care strâng milioane de vizualizări, Mircea Bravo consideră ce uneori este necesar să se implice în campanii de conștientizare civică.

Clipul „Așa a zis bunica” transmite mesajul, tot într-o cheie umoristică. Un tânăr îi cere bani bunicii pentru a-și duce prietena la Paris, exact în perioada alegerilor. Mai departe, bunica îi explică efectul absenței la vot: „noi n-am avut de ales”.

Clipul a strâns între timp peste 7,4 milioane de vizualizări.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22