Mircea Cărtărescu: Dacian Cioloș ar putea fi o soluție pentru opoziție VIDEO

E.b. | 25.02.2017

Un posibil partid politic construit de fostul premier Dacian Cioloş ar putea fi o soluţie pentru opoziţie, spune scriitorul Mircea Cărtărescu.

Pe aceeași temă


 

 

El a precizat că guvernul tehnocrat a fost eficient şi bine organizat, iar guvernarea lui Dacian Cioloş a fost asemănătoare cu cea a prim-miniştrilor din ţările occidentale. Totuşi, scriitorul spune că nu vede această posibilă nouă forţă politică ridicându-se de una singură, ci colaborând cu PNL şi USR, conform Digi24.  

 

Eu mă gândesc la un fel de coagulare a opoziției și într-adevăr, probabil, în acest moment, singurul capabil, singurul personaj politic capabil să creeze această coagulare ar putea fi domnul Dacian Cioloș, (...) pentru că mandatul său de prim-ministru, după părerea mea, a fost unul dintre cele mai decente de la Revoluție încoace”, a spus Mircea Cărtărescu la Digi24.

 

 

 

 

„Și cu ocazia acestei guvernări, domnul Cioloș, după părerea mea, a crescut foarte mult în ochii oamenilor și cred că puțini oameni politici de la noi au, în acest moment, această anvergură, această virtualitate de om care ar putea coagula un electorat de dreapta și de stânga”, susţine Cărtărescu. 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22