Mircea Geoana, audiat la DNA in dosarul lui Marian Vanghelie

P.c. | 27.05.2015

Pe aceeași temă

Senatorul Mircea Geoana a fost audiat la DNA in dosarul lui Marian Vanghelie. Geoana a declarat ca este vorba de "un detaliu procedural" privind o depozitie a sa ca martor. Conform unor surse judiciare citate de Agerpres, senatorului Geoana i s-ar fi pus sechestru pe ceasuri, deoarece ar fi beneficiat din mita primita de Vanghelie, chiar daca nu a stiut acest lucru, relateaza Hotnews.


"A fost un mic detaliu procedural. Am incheiat un detaliu procedural cu privire la calitatea de martor", a spus senatorul.


Geoana a mai fost audiat la DNA pe 13 mai cand a declarat ca a fost chemat de procurori sa dea o declaratie intr-un dosar aflat in lucru
 

CITITI SI: VIDEO Dosarul Mita la PSD. Viorel Hrebenciuc sustine ca Mircea Geoana cunostea modul de finantare a campaniei electorale din 2009. Ce spune Geoana

 

Marian Vanghelie a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5, fiind arestat preventiv din 14 martie, in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, unele fapte fiind savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22