Mircea Geoana, despre Victor Ponta: Subrezit politic, inutilizabil

T.d. | 03.12.2014

Pe aceeași temă

Senatorul Mircea Geoana il critica pe Victor Ponta. Geoana sustine ca premierul fuge de raspundere, in contextul amanarii unui nou sistem de redevente, potrivit Ziare.com.

"Fiecare saptamana in care Victor Ponta ramane prim-ministru al Romaniei accelereaza descompunerea majoritatii, accentueaza atmosfera negativa la adresa PSD din partea opiniei publice, iar ultimul exemplu de fuga de responsabilitate si de subrezenie politica extrema este subiectul redeventelor”, a spus Geoana.

Senatorul a continuat: “E o fuga de responsabilitate prin aceasta Ordonanta facuta pe furis, iar toti romanii platesc”.

"Decizia de ieri a domnului Ponta este o fuga de responsabilitate. Am fost cu dansul in delegatie la Houston in SUA, cand a spus cu subiect si predicat - eram de fata - publicului din cel mai mare centru de energie din lume ca un sistem de redevente nou va fi introdus in luna ianuarie 2015. Candidatul Victor Ponta a sacrificat interesul romanilor. Platim acum fuga de raspundere a domnului Ponta", a adaugat fostul ministru de Externe.

Totodata, acesta a spus despre presedintele PSD ca este "extrem de subrezit politic" si ca este, "din punct de vedere politic, pur si simplu inutilizabil". In plus, a subliniat ca "nu putem sa stam un an de zile pe redevente atat de minuscule".

Guvernul a renuntat la negocierea redeventelor pentru resursele naturale ale Romaniei, miercuri, astfel ca actualul sistem va fi valabil si anul viitor, iar decizia va fi luata prin adoptarea unei OUG.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22