Mircea Geoana este audiat la DNA

P.c. | 13.05.2015

Pe aceeași temă

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, este audiat la DNA. El a venit insotit de un avocat si nu a facut declaratii la sosire. Geoana a fost audiat in calitate de martor, in luna februarie, in dosarul "Mita la PSD", in care Gheorghe Bunea Stancu a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare, iar Ioan Niculae a primit o pedeapsa de 2 ani si 6 luni, relateaza ziare.com


Bunea Stancu, Fost presedinte al CJ Braila, a fost acuzat ca si-a folosit influenta asupra lui Ioan Niculae pentru a obtine un milion de euro, bani ce urmau sa fie folositi in campania prezidentiala din 2009 a lui Mircea Geoana. Acesta a sustinut insa ca nu are niciun amestec in intreaga afacere.

 

CITITI SI: Mircea Geoană: Nu am NICIO LEGĂTURĂ cu dosarul Mită la PSD. Nu il cunosc personal pe Ioan Niculae

 

"Am fost martor in acest proces, si in prima instanta, unde solutia a fost achitare, si in faza a doua, la Curtea de Apel, si este extrem de evident ca un candidat la presedintie si un lider de partid nu se ocupa de finantare si ca nu exista niciun element de asociere a unui gest, fapta, interventie a mea cu privire la finantarea campaniei din 2009", a declarat fostul ministru de Externe.
 

Geoana a mai spus ca nu il cunoaste pe Ioan Niculae, asa ca nu avea cum sa trimita pe cineva la el pentru a obtine finantare de campanie. Viorel Hrebenciuc declarase insa in instanta ca Mircea Geoana era la curent cu modul in care ii era finantata campania, ba chiar ca el l-ar fi trimis la Ioan Niculae.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22