Miron Mitrea DEMISIONEAZA din PSD si din Parlament si acuza DECIZII NETRANSPARENTE

Fara Autor | 14.12.2014

Pe aceeași temă

Deputatul PSD Miron Mitrea si-a anuntat demisia din partid, care ar urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie. Mitrea ar fi acuzat "decizii netransparente in partid".

Ulterior, deputatul a confirmat demisia din partid si a anuntat ca la inceputul lui 2015 va demisiona si din Parlament. "Decizia de a iesi din politica este una persoana", a spus Mitrea.

Demisia acestuia a venit la scurt timp dupa ce Victor Ponta i-a amenintat cu excluderea pe parlamentarii care nu voteaza noul Guvern.

Acesta le-ar fi spus senatorilor si deputatilor, in sedinta CNeX a PSD, ca cine nu va participa la sedinta din Parlament sau cineva va vota impotriva noului Guvern va fi exclus din partid, potrivit unor surse citate de Realitatea Tv.


Coalitia de guvernare stabileste, duminica, structura si componenta noului Executiv, care urmeaza sa fie anuntat de Victor Ponta spre finalul zilei. Premierul va cere luni votul Parlamentului pentru noul Cabinet.

Potrivit informatiilor care tot razbat pe surse, noul guvern va fi format doar din politicieni (fara tehnocrati), va contine ministri plini (fara delegati) si va avea un numar mai mic de vicepremieri.

Dupa cum a anuntat prim-ministrul, partidele din coalitie, UNPR, PC si PLR, urmeaza sa primeasca doua portofolii fiecare, Calin Popescu Tariceanu insistand saptamana trecuta asupra faptului ca vizeaza ministere economice.

CITESTE SI Miron Mitrea a fost CONDAMNAT la doi ani de inchisoare cu EXECUTARE. Decizia NU este definitiva

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22