Miscarea Populara va fi in opozitie fata de Guvernul Ciolos, spune Basescu

Tudor Despina | 12.11.2015

Miscarea Populara se va situa in opozitie fata de Cabinetul lui Dacian Ciolos, a spus joi presedintele formatiunii, Traian Basescu, dupa o intalnire cu premierul desemnat.

Pe aceeași temă

 

Avand in vedere agenda MP, partidul se va afla in opozitie fata de noul Guvern, daca si dupa ce va primi votul de investitura in Parlament, a spus joi Basescu.

 

Potrivit fostului presedinte, prioritatile Miscarii Populare sunt "legea sanatatii, legea pentru modificarea legii electiorale - 100 de senatori si 200 de deputati, proiectul de lege prin care primarii sa fie alesi in doua tururi in loc de un singur tur, respectarea Tratatului fiscal - care inseamna ca Romania sa treaca de bugete excedentare", arata Hot News.

 

Premierul desemnat Dacian Ciolos a discutat, joi,  la sediul Miscarii Popularecu conducerea formatiunii pe tema formarii noului guvern. La intrarea in sediul MP, Ciolos a declarat ca si-a propus sa aiba consultari cu absolut toate partidele care au reprezentare in Parlament, motivand ca "asa e in democratie".

 

In cursul diminetii, Traian Basescu scrisese, pe pagina sa de Facebook: "Pentru a stopa speculatiile : Nu am avut nicio intilnire cu d-l Dacian Ciolos si nici nu exista o astfel de solicitare din partea cuiva".

 

Ciolos s-a intalnit, tot astazi, si cu liderul Partidului Socialist Roman, fostul social-democrat Mircea Geoana.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22