Miting PSD-ALDE „Respect Jandarmeria Română”, pe 25 august. Firea aprobă, Sputnik jubilează

Dora Vulcan | 23.08.2018

Pe tiparul minerilor aplaudați după ce au zvântat în bătaie populația nevinovată, sâmbătă, în Piața Constituției, este programată organizarea unui miting de susținere a Jandarmeriei Române, pe motiv că instituția ar fi victima unei vânători de vrăjitoare.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 Mitingul a fost aprobat de Primăria Capitalei și ar urma să se desfășoare în intervalul orar 14-17 și în perimetrul cuprins între Parchetului General și Serviciul Român de Informații.

 

Manifestarea are ca titlu „Respect Jandarmeria Română”, iar cererea către Primăria Capitalei a fost semnată de Mihaela Marinescu. Postarea îi etichetează pe Andreea Sava de la Antena 3 și pe avocatul cu probleme penale, abonat al Antenelor, Ingrind Mocanu. 

 

”Urmare a cererii depuse de catre subsemnata in data de 20.08. cu privire la organizarea unei adunari publice avand ca scop sustinerea Jandarmeriei Romane , in campania care s-a declansat impotriva acestei institutii .
Astazi 22.08.2018 la orele 13.30 in urma convocarii primite de la Primaria Capitalei am fost prezenta in fata Comisiei ce autorizeaza astfel de manifestari .
Public anunt ca s-a semnat Protocolul intre subsemnata in calitate de organizator si primarie , in cursul zilei de maine urmand ca documentul sa imi parvina in forma scrisa, maine 23.08.2018 dupa ce va fi semnat si de catre doamna primar .
Astfel in data de 25. august 2018 in intervalul orar 14-17 in perimetrul situat intre intrarea principala in Parchetul General si intrarea principala in sediul SRI va avea loc adunarea publica cu titilul " RESPECT JANDARMERIA ROMANA " . 
Am considerat , ca este moral ca aceia care inca mai gandim in tara asta sa transmitem un mesaj de sustinere jandarmilor ,impotriva carora este declansata o adevarata vanatoare de vrajitoare .
Sustin intru totul faptul ca, daca ? in urma unei anchete serioase si obiective se va demonstra fara urma de indoiala ca anumiti jandarmi si-au depasit atributiile ? sa suporte rigorile legii.
Insa pana atunci ? consider ca este total imoral ca asupra unei intregi institutii sa se arunce anatema , consider ca este o incercare de decredibilizare totala a institutiilor ce asigura ordinea publica .
Presiunea exercitata de-a lungul timpului atat asupra Politiei Romane si acum in urma evenimentelor din 10.08. de altfel neautorizate , asupra Jandarmeriei Romane , reprezinta un joc extrem de periculos , o incercare de creare a unui haos general ,ce este favorabil doar unora.
In opinia mea ? Jandarmeria Romana ? si-a facut datoria , nu a aparat guvernul politic a aparat INSTITUTIA statului si anume cladirea Guvernului unde s-a incercat intrarea prin forta . Pentru ca si-au facut datoria nu ii consider vinovati . S-au transmis mesaje de avertizare pe toate caile posibile , cei care au ramas ? au decis si ca atare ? si-au asumat consecintele . 
Cine vrea cu orice pret un maidan ? De ce se incearca timorarea organelor statului ? ca sa fie cale libera la eventualele manifestari programate ? Cine are interes ca in tara asta sa fie haos ? Si de ce se cauta vinovatii la Jandarmerie? si nu la alte institutii ce au in fisa postului precizat clar ..........informatii cu precadere cele de siguranta nationala ? Numai cate interceptari s-au facut prin bude si dormitoare pe tematica asta , de ce cand trebuiau obtinute pentru ca era cazul nu au existat ? Multe intrebari .
Va astept sambata pe toti aceia care ganditi in acest mod si pentru care cuvantul patriotism nu inseamna doar un cuvant de forma fara fond ! 
Va multumesc ,

Mihaela Marinescu” - scrie organizatoarea evenimentului, pe contul său de Facebook.

 

 

 

 

 

Inițiativa a fost salutată de publicațiile apropiate PSD și de publicația de casă a Kremlinului, Sputnik.md, site-ul în limba română.

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22