Moderatoarea B1TV, reclamată de Palada că nu l-a apărat de critici când l-a bătut pe Goţiu

Dora Vulcan | 03.10.2017

Mirel Palada a reclamat-o la CNA pe Nadia Ciurlin, moderatoarea emisiunii in care sociologul l-a batut pe senatorul USR Mihai Gotiu, acuzand-o ca nu i-ar fi luat apararea cand acesta a spus ca are un "caracter nesimtit". "Asta e culmea tupeului!", reactioneaza jurnalista.

Pe aceeași temă

 

 

"Aud ca Mirel Palada ma reclama la CNA ca nu l-am aparat intr-o emisiune in fata criticilor unor invitati, dupa vestita bataie din platoul B1 TV. Asta e culmea tupeului! Un bataus ofensat ca nu l-a protejat o femeie. Nu apar din principiu oameni violenti, dar exista dovada ca l-am sunat in direct sa se apere singur. Daca nu dadea bir cu fugitii, poate gasea vreun argument in apararea lui. Altfel, astept amenda CNA, ca doar traim in tara in care cine da cu pumnul umbla liber pe strada, iar cine nu ii apara reputatia e bun de tras la raspundere", a comentat pe Facebook Nadia Ciurlin, scrie Adevarul.

 

Postul B1TV dezvaluie ca Mirel Palada a fost invitat in repetate randuri sa dea un drept la replica dupa cele intamplate, dar nu a dat curs acestor invitatii, spune Nadia Ciurlin.

 

"Nadia Ciurlin si jurnalistii B1 TV l-au cautat in repetate randuri pe Mirel Palada si chiar i-au oferit sansa de a se apara singur. Fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta a dat, insa, bir cu fugitii, iar acum a prins curaj. Nu doar ca a fost agresiv si a lovit o persoana, dar tot el se considera victima", se arata pe site-ul televiziunii.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22