Mohammad Murad, candidat la Primăria Constanța, preia și un post de televiziune local

Laurentiu Gheorghe | 01.07.2020

Familia Murad pe piața media din România, preluând pachetul majoritar de acțiuni la o televiziune de pe litoral, informează Pagina de Media.

Pe aceeași temă

CNA a aprobat miercuri modificarea de acționariat a postului regional Litoral TV. Recent, omul de afaceri Mohammad Murad a anunțat că va candida independent la Primăria Constanța.

Televiziunea care acoperă județele Constanța, Tulcea și Ialomița a trecut de la Ramona Mureș (care deținea 100% din acționariat) la firma Brands Duel SRL, anunță Pagina de Media.

Firma care a preluat acționariatul majoritar la Litoral TV este deținută de o altă firmă controlată de Hassan Murad (Business Solutions) și de Buianu Leonard Claudiu - director general al lanțului hotelier Phoenicia (deținut tot de familia Murad).

Cererea de licență vine după ce Mohammad Murad și-a anunțat, recent, intenția de a candida la Primăria Constanța. "Dacă domnul Murad va candida, probabil că televiziunea se va implica. Nu suntem nici noi naivi", a spus Gabriel Tufeanu, membru CNA.

Cel puțin la început, de proiectul litoral TV se va ocupa directorul general al lanțului Phoenicia, Claudiu Buianu, după cum a declarat chiar el în fața CNA, potrivit Pagina de Media.

Mohammad Murad a mai fost implicat în trecut în media, în postul TV Money Channel.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22