Monica Macovei castiga procesul intentat fostului ministru Dan Sova

P.c. | 06.01.2015

Pe aceeași temă

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, intr-un comunicat, ca a castigat, prin hotarare definitiva si irevocabila, procesul intentat lui Dan Sova, care a sustinut ca tatal acesteia ar fi fost "general de Securitate" si "seful Securitatii Giurgiu", relateaza Hotnews.

 

 "Am castigat procesul cu Sova si la Curtea de Apel. Minciunile lui Sova despre tatal meu au fost demontate. Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Dan Sova a mintit atunci cand a spus ca tatal meu ar fi fost si seful Securitatii Giurgiu ", arata Monica Macovei, intr-un comunicat, 

 

Monica Macovei aminteste ca, anterior, si Tribunalul Bucuresti a decis ca Sova "a mintit" cand a facut aceste acuzatii mincinoase in legatura cu tatal sau si a admis, in octombrie 2013, actiunea depusa de ea si de mama sa, prin care ii solicita dovezi lui Sova. "Dan Sova nu a avut si nu are nicio dovada, a mintit cu buna stiinta", arata Macovei.
 

Monica Macovei mai precizeaza ca hotararea din decembrie 2014 a Curtii de Apel din Bucuresti este definitiva si executorie si ca o va executa.
 

Potrivit unei postari anterioare facuta pe blogul personal, Monica Macovei arata ca a solicitat in actiunea depusa la Tribunalul Municipiului Bucuresti ca Dan Sova sa isi ceara public scuze si sa plateasca daune morale in valoare de 700.000 lei.
 

Europarlamentarul Monica Macovei, impreuna cu mama ei, l-a actionat in judecata, in 18 septembrie 2012, pe Dan Sova pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut la adresa tatalui ei,Vasile R. Gherghescu. Aceasta sustinea ca declaratiile fostului ministru au prejudiciat atat demnitatea si imaginea ei, pe cea a mamei sale, Silvia Gherghescu, cat si memoria tatalui sau.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22