M.R. UNGUREANU: Falca sa plece de la Primaria Arad pentru a face parte dintr-un viitor guvern PNL

P.c. | 13.12.2014

Pe aceeași temă

Mihai Razvan Ungureanu, senatorul PNL, a declarat ca primarul Aradului, Gheorghe Falca, ar trebui sa vina la Bucuresti pentru a face parte dintr-un viitor Guvern PNL, in fruntea unui minister si sa renunte la Primaria Arad, unde si-a facut treaba, conform ziare.com


Mihai Razvan Ungureanu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Arad, ca este necesar ca PNL sa se intareasca la nivel central, pentru pregatirea unui guvern, context in care a declarat ca vrea sa-l vada pe Gheorghe Falca, primarul Aradului, la Bucuresti.
 

Ungureanu a spus ca Falca ar trebui sa plece de la Primaria Arad pentru a face parte dintr-un viitor guvern PNL. "Nu mai vreau sa-l vad pe Gheorghe Falca la Arad, ci la Bucuresti. La Arad si-a facut treaba. Vreau sa vad lupta deschisa pentru succesiune la Primaria Arad, iar pe domnul primar Falca vreau sa il vad asumandu-si un mandat ministerial", a spus Mihai Razvan Ungureanu.
 

CITITI SI: Mihai Razvan Ungureanu (PNL): Nu ne grabim sa preluam guvernarea. Partidul are alte prioritati, in acest moment

 

Prezent in aceeasi conferinta de presa, primarul Gheorghe Falca nu a comentat aceste afirmatii. Gheorghe Falca este primar al Aradului din 2004 si este copresedinte al PNL Arad.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22