Munteanu, inainte de sedinta PNL: Nu mi-e frica de nimic

Dora Vulcan | 20.04.2016

Surse liberale au declarat pentru revista 22 ca inlocuitorul lui Munteanu va fi Catalin Predoiu, liderul organizatiei Bucuresti, care ar fi acceptat sa candideze.

Pe aceeași temă

 

 

Munteanu a admis inaintea sedintei posibilitatea ca aceasta candidatura sa-i fie retrasa de liderii PNL. "Este o cu totul alta discutie”, a spus Munteanu şi a recunoscut ca el insusi a venit la sedinta de miercuri pentru a afla care este intentia liberalilor .

 

In scurtele declaratii acordate presei Marian Munteanu, vizibil nervos, a dezmintit toate acuzatiile care i-au fost aduse, inclusiv pe cele privind posibila colaborare cu Securitatea, solicitandu-le jurnalistilor sa dea breaking news si atunci cand vor da dezmintirea.

 

El a spus a calificat „fleacuri” toate presiunile pe care le resimte si ca, personal, nu are „nicio problema cu nimic”, asteptand decizia liberalilor in ceea ce priveste candidatura sa. Afectat, a spus ca el a venit sa ajute si atat, fie si pentru ca multe idei ale societatii civile, al carei emisar se revendica a fi, pot fi mai bine sustinute de un partid politic.


"Toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit false", a continuat Munteanu.

"Lasati-ma sa ma duc sus sa vad ce se intampla. Mie nu imi e frica, nu imi e teama, nu am lucruri care sa imi fie imputate", a continuat acesta.

Intrebat daca a discutat recent cu presedintele Klaus Iohannis, Marian Munteanu a raspuns ca nu a "avut placerea", dar este convins "ca dl presedinte are lucruri mult mai importante de facut acum", in conditiile in care "nu e o situatie de interes pentru institutia prezidentiala, care nu se implica, nu s-a implicat si sunt convins nu se va implica" in activitatea partidelor politice.

"Am fost rugat sa vin sa ajut. Era o situatie dificila si am venit sa ajut. Ma duc sa am discutie, sa vedem care e situatia. Nu am venit sa candidez pentru mine, am venit in primul rand sa-i ajut pe bucuresteni. (...) Va promit ca dupa ce discut cu conducerea partidului o sa dam o declaratie categorica, cum o fi", a incheiat el, inainte de a urca scarile pentru a participa la sedinta conducerii PNL, in care trebuie transata candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22