Nazare (PNL): Daca va fi arestat preventiv, Chiliman va fi suspendat din partid

T.d. | 19.06.2015

Pe aceeași temă

Daca va fi arestat preventiv, Andrei Chiliman va fi suspendat de drept din PNL, a spus vineri vicepresedintele liberal Alexandru Nazare.

"Statutul (PNL – n.r.) este foarte clar. În momentul în care se va dispune arestarea preventivă, dl Chiliman va fi suspendat de drept. Criteriile de integritate din statut sunt foarte clare din acest punct de vedere. Nu este o fericire să discuți despre cazuri de corupție, cu atât mai mult cu cât ele privesc PNL. Justiția își urmează cursul și noi încurajăm acest lucru", a declarat Nazare, citat de Agerpres.

Primarul Andrei Chiliman a fost retinut joi de procurorii DNA Ploiesti. Alaturi de el, sunt vizati de ancheta si fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu, Ioana Costescu (consilier personal al primarului) si consilierul local Ion Brad.

Inalta Curte de Casatie si Justite judeca vineri cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a lui Chiliman. El e acuzat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22