Neacşu, lider PSD, aruncă o petardă: Protestele împotriva legilor justiției, neasumate

E.b. | 27.11.2017

Protestele de aseară ar trebui să fie asumate de cineva. Este declaraţia secretarului general al PSD, Marian Neacşu. El este de părere că într-o democraţie nu există proteste spontane. Cum este cazul şi mitingului de aseară, spune social-democratul.

Pe aceeași temă

 

 

 Reporterul a întrebat: De către cine?

 

Marian Neacșu: De către cei care le organizează. Câtă vreme o manifestare de dimensiunea asta, dacă nu e asumată de nimeni și ea totuși are loc, ce să înțeleg? Nu că există cineva în spatele lor, în culise? Într-o democrație, notiunea de miting spontan este destul de discutabilă, a spus  Marian Neacșu, conform Digi24.

 

Peste 25.000 de oameni au protestat duminică, în marș de la Guvern la Parlament, față de modificările legislative ale coaliției PSD-ALDE în domeniul justiției și a codului fiscal. Alte zecii de mii de persoane au protestat în orașele din țară.

 

******************

 


Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, nu pare insa a fi intersat de organizatorii mitingului de duminica. El vrea un contramiting organizat de PSD, ca replica la mitingul urias de protest anti-PSD din Bucuresti si marile orase ale tarii. 


 "Ar trebui sa organizam mult mai repede un miting la care sa vina toti cei care ne sustin, un miting contra, contra statului paralel, contra noii Securitati, contra abuzurilor. (...) Nu se va auzi la Bruxelles, se va auzi pe Marte", a declarat, la Antena3, conform HotNews, Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22