Neacşu, PSD: nivelul salarizării actuale ne va duce într-un deficit căruia nu îi vom face faţă

Dora Vulcan | 24.07.2017

Secretarul general al PSD Marian Neacsu este de părere că sumele forfetare ar trebui îngheţate dar şi cele care privesc cazarea parlamentarilor. De acelaşi regim ar trebui să se bucure, în opinia sa, şi pensiile speciale.

Pe aceeași temă

 

 

 

  "Cu titlu personal, eu as opta - dar acum o sa spuneti ca sunt subiectiv pentru faptul ca nu mai sunt parlamentar - dar as opta pentru inghetarea sumelor forfetare sau sumelor pentru cazare si inclin sa cred ca si colegii mei (parlamentari PSD, n.red.) vor duce acest demers la final. Este nevoie de modificarea Legii 96 privind Statutul deputatilor si senatorilor pentru a putea sa formalizam un astfel de demers", a spus Neacsu, citat de ziare.com.

 

Intrebat daca se refera inclusiv la inghetarea pensiilor speciale, Neacsu a raspuns: "Iarasi cu titlu personal, cred ca inclusiv inghetarea pensiilor speciale, pentru ca a tine nivelul salarizarii in continuare - evident ca o sa ne duca intr-un deficit bugetar caruia nu putem sa ii facem fata".

 

Neacsu a spus ca vor fi asigurate, la rectificarea bugetara, toate sumele aflate in acest moment in plata, conform legii in vigoare, iar in toamna, cand va incepe sesiunea parlamentara, se vor opera modificarile la Statutul deputatilor si senatorilor care sa impluna aceasta inghetare.

 

foto Agerpres

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22