Neacșu, despre protestatarii din Parlament: Oriunde în lumea civilizată îi luau cu dubele

Dora Vulcan | 20.06.2018

Secretarul general al PSD, care s-a făcut cunoscut ca recitator al rezoluției statului paralel, lansată de Dragnea la Herculane, este de părere că protestatarii de miercuri, de la parlament, ar fi trebuit ridicați cu dubele pentru că au scandat lozinci destabilizatoare în timpul discursului Vioricăi Dăncilă.

Pe aceeași temă

 

 

 

​Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, s-a arătat deranjat de protestatarii de pe holurile Parlamentului, declarând iritat că „oriunde în lumea civilizată erau luați cu dubele. Este inadmisibil​. ”

 

Câteva persoane l-au huiduit pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, în momentul când șeful PSD și premierul au ieșit din sala de plen a Camerei Deputaților.

 

Și președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat deranjat de protestatari, refuzând să dea declarații jurnaliștilor care i-au semnalat agresiunile cu care sunt tratați de cei care i-au asigurat culoar de protecție spre biroul din Camera Deputaților în care s-a refugiat vizibil iritat.

 

 

Protestatari pe holurile Parlamentului la discursul lui Dăncilă. Dragnea s-a furișat ca un șobolan

 

Un grup de protestatari se află pe holul de la plenul reunit al Parlamentului în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă şi strigă ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”.

 

La ieșirea lui Liviu Dragnea, oamenii au început să strige: „Demisia, demisia”, „Cuib de hoți și de mafioți” și „Rușine”, „Libertate” și „DNA să vină să vă ia”. Speriat și iritat, Dragnea a devenit agresiv cu jurnaliștii, care l-au urmărit până în biroul în care s-a furișat flancat de persoane care i-au făcut un culoar de protecție împărțind cu generozitate coate și pumni jurnaliștilor care l-au atenționat pe Dragnea că se recurge la violență. Iritat, Dragnea le-a cerut socoteală jurnaliștilor: ”Voi așa vreți să faceți presă? Mergeți la USR”.

 

Agenţii de pază din Palatul Parlamentului spun că protestatarii ar fi fost invitaţi de parlamentarii USR și au încercat să îi evacueze, începînd să-i împingă, însă aceștia s-au așezat pe jos, în lanț uman, făcând imposibilă misiunea agenților. Se scandează „Libertate” și „DNA să vină să vă ia” în timp ce Viorica Dăncilă își susține discursul în Parlament, transmite Digi 24.

 

 Unul dintre protestatarii care se află acum pe holurile Parlamentului a spus că și-a luat concediu, pentru că se teme că președintele Klaus Iohannis va fi suspendat: „Suntem angajați, avem copii, familii pe care le-am neglijat, pentru că vrem o viață normală oameni buni (...) în loc să merg cu copiii în parc. (...) Ne-au rupt în două cu amenzile”, adaugă el.

 

 Aceştia au şi pancarte cu mesaje precum: „Dragnea, vărul lui Erdogan, copilul lui Putin” sau „Democrația moare. România, trezește-te!”.

 

 

 

GALERIE FOTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22