Neconflictuala Dăncilă: Codrin Ștefănescu și-a greșit meseria. Cred că scenarist i se potrivea

Dora Vulcan | 05.07.2019

Deranjată de afirmațiile lui Codrin Ștefănescu, care a spus că ar exista o listă neagră în PSD, Viorica Dăncilă a spus despre acesta că și-a greșit meseria și că trebuia să se facă scenarist

Pe aceeași temă

"Nu există o listă neagră în PSD. Îi recomand dlui Stefănescu, cred că și-a greșit meseria. Cred că scenarist i se potrivea. Acest lucru trebuie să înceteze și să dăm dovadă de responsabilitate. Afirm încă o dată – nu există o listă neagră în PSD", a spus Viorica Dăncilă, la Brăila, citată de Mediafax.

Dăncilă și-a justificat sancțiunile aplicate primarului de la sectorul 3, Robert Negoiță, și șefului senatorilor PSD, Șerban Nicolae, pe care l-a decăzut din funcție, prin faptul că e fermă în ciuda calității sale de neconflictuală, cu care i-a făcut prezentarea fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, la numirea ei în funcția de premier.

"Sunt o persoană care nu iubește conflictul, dar în același timp sunt o persoană fermă. În momentul în care spui că ai votat împotriva partidului tău și ocupi funcții cu sigla partidului în spate acest lucru nu o să îl accept și nici colegii mei nu îl acceptă. De-a lungul timpului, sunt de 23 e ani în politică, toți am avut lucruri care ne-au mulțumit, le-am discutat în forurile statutare, dar în momentul în care ieși public înseamnă că este lipsă de respect pentru colegi și acest lucru nu îl accept (...). Legat de dl Șerban Nicolae eu îl apreciez, dar în momentul în care se ia o decizie trebuie să o respecte. Nu sunt adeptul ca o persoană să decidă pentru intregul partid, acea decizie trebuie respectată de toți membri de partid", a spus Viorica Dăncilă.

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri suspendarea lui Robert Negoiță din PSD pentru șase luni și îndepărtarea lui Șerban Nicolae de la șefia grupului senatorilor PSD.

Conflictul dintre Dăncilă și Nicolae a apărut după ce fostul șef al senatorilor PSD s-a revoltat împotriva susținerii anunțate de PSD-ALDE pentru un nou mandat al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, la conducerea băncii naționale. Anunțul, făcut de șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost susținut și de Viorica Dăncilă, devenită între timp președinte en-titre al PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22