Negoiță către PSD: Cereți scuze românilor pentru susținerea lui Dragnea și Dăncilă

Redactia | 08.01.2020

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a transmis miercuri un mesaj public PSD în care pune mai multe condiții pentru revenirea în partid, după ce conducerea interimară a PSD i-a anulat suspendarea.

Pe aceeași temă

„Am ajuns la concluzia că sunt dispus să revin, dar doar dacă partidul este determinat să-și asume niște acțiuni, principii și valori fără de care PSD-ul nu are viitor”, a scris Robert Negoiță pe pagina sa de Facebook.

Printre condițiile puse de primarul sectorului 3 pentru revenirea în partid se numără transparentizarea cheltuielilor făcute de PSD din bani publici, o nouă lege a achizițiilor publice, dar și delimitarea partidului de Liviu Dragnea și de Viorica Dăncilă.

„Actuala conducere a partidului trebuie să-și asume și să își ceară scuze public pentru modul în care a fost condusă România de către PSD în ultimii ani. (...) De asemenea, PSD trebuie să-și ceară scuze românilor pentru că l-au susținut în funcția de președinte al partidului și de președinte al CAMEREI DEPUTAȚILOR (a treia funcție publică în stat) pe Liviu Dragnea, o persoană malefică, rău intenționată, care, în ciuda evidențelor, a fost susținut în aceste funcții până când a plecat din ele în cătușe.

PSD trebuie să-și ceară scuze electoratului, în general, și electoratului PSD, în mod special, pentru promovarea unei persoane ca Viorica Dăncilă, în primă fază în poziția de Prim-ministru al României, ulterior ca reprezentat al PSD în competiția pentru ocuparea celei mai înalte funcții în statul român. Cu atât mai mult cu cât, pentru ambele desemnări, nominalizarea a fost făcută pe criterii netransparente, cu ajutorul unor proceduri de neînțeles. În mod special, consider că punerea electoratului PSD în situația de a avea ca unică alternativa pentru fotoliul de Președinte al României a unor personaje fără experiență și minime competențe profesionale cerute de această ipostază a reprezentat o umilire fără precedent în istoria partidului.”, scrie primarul sectorului 3.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22