Neinformatul Dragnea: Am aflat din presă că România vrea să ia rachete Patriot

E.b. | 21.09.2017

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților şi lider al PSD, a declarat că el și fostul premier Sorin Grindeanu au aflat din presă că România vrea să ia rachete Patriot.

Pe aceeași temă

 

"Noi, eu, ca președinte al Camerei Deputaților, ca președinte al PSD, premierul Grindeanu la vremea aia, noi am aflat din presă că România vrea să ia rachete Patriot. Întrebați-l și pe Sorin Grindeanu, pentru că ne-am sunat unul pe altul și fiecare ne întrebam unde s-a decis asta. Eu nu spun că e un lucru rău. Vă spun foarte clar — amândoi am fost foarte supărați în acea zi, l-am sunat amândoi pe ministrul Apărării care a spus că a ieșit cu informația asta șeful Statului Major, domnul general Ciucă, a zis că a ieșit nu știu care secretar de stat. 

 

Iertați-mă! Vreau să vă spun că și asta a contat, nefiind vina directă a fostului ministru, dar și asta a contat în înlocuirea ministrului Leș. V-am dat un exemplu, nu înseamnă că rachetele Patriot nu sunt importante pentru România și dorim să le achiziționăm, dar nu se face așa, noi nu discutăm să cumpărăm trei biciclete sau o mașină", a spus Dragnea conform DC News, preluat de Agerpres.

 

El a adăugat că România nu poate achiziționa aceste rachete dând toți banii o dată.

 

"Cred că România merită un tratament aparte, adică în această situație României îi poate fi acceptată solicitarea de a face plata pentru aceste baterii de rachete într-o perioadă rezonabilă de ani", a menționat el.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22