Neliniştit de sondaje, Băsescu vrea PDL-işti înapoi şi face un apel către «băsişti»

E.b. | 24.11.2016

Traian Băsescu a lansat, miercuri seară, pe Facebook, un apel către ”băsişti” şi ”PDL-işti” să vină acasă şi să voteze PMP, pentru a reface partidul care a dat în 16 ani de trei ori primarul general al Capitalei şi de două ori preşedintele României.

Pe aceeași temă

 

 

El susţine că nu se adresează liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care l-a făcut primar şi şef de stat.

 

La luptă, «băsişti», LA LUPTĂ PENTRU ROMÂNIA sau PDL-işti, veniţi acasă! Mi-aş dori mult ca electoratul fostului PDL să înţeleagă faptul că nu are nimic în comun cu partidul Doamnei Gorghiu şi al Domnului Isar”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook. 
 

El spune că ”spiritul PD” îl regăseşte în PMP.
 

Aveţi, deci, cu cine vota, nu staţi acasă dezamăgiţi, votaţi PMP ca să refacem partidul care a dat în 16 ani de trei ori Primarul General al Capitalei şi de două ori Preşedintele României. La luptă, «băsişti»!  Nu mă adresez liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care m-a făcut de câte două ori şi Primar General, şi Preşedinte al României, susţine Băsescu pe Facebook.
 

Reacţia lui Traian Băsescu vine după ce, miercuri, Nicuşor Dan a dat publicităţii un sondaj comandat de USR şi realizat de Kantar TNS, potrivit căruia, la o participare de vot de 55%, PSD ar avea 40% din intenţiile de vot, USR - 19%, PNL doar 18%, iar PMP - 7%, conform News.ro.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22