Nelu Tătaru: Persoanele în vârstă ar putea să rămână în izolare și după ce se ridică interdicțiile

Laurentiu Gheorghe | 13.04.2020

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că dacă situația o va cere, persoanele de peste 65 de ani, ar fi putea fi obligate să rămână o lună mai mult în izolare după ridicarea stării de urgență.

Pe aceeași temă

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că se ia în calcul ca persoanele de peste 65 de ani să rămână în izolare și mai mult de o lună dacă situația va fi dificilă. „Noi trebuie să ne gândim că ei sunt vulnerabili. Uitați-vă, în acest moment, la cei care produc decesele. Sunt cei care au patologie multiplă, care au comorbidități, au peste 65 de ani. Și cei tineri sunt, la noi, cu comorbidități. Noi trebuie să ne protejăm vârstnicii și în acest sens trebuie să luăm măsurile care se impun”, a declarat Tătaru, luni la Focșani.

De asemenea, ministrul Sănătății a mai clarificat că se pot asigura serviciile de urgență, inclusiv în clinicile private de stomatologie dacă au avizul DSP.

„Pot asigura asistență stomatologică de urgență. Avizul din partea DSP-ului este pentru tot ce înseamnă urgență. Sunt anumite județe care au acest cabinet pentru urgențe în unitatea de primiri urgențe, sunt județe care nu au. Mai rămâne ca stomatologii, că sunt clinici private sau nu, cu avizul DSP-ului să acorde asistență stomatologică pentru urgențe” a mai declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22