Nemulțumit de alianța ALDE cu ”Ponta-Tudose-limbric”, Zamfir pretinde că a refuzat șefia Senatului

Dora Vulcan | 02.09.2019

Daniel Zamfir este nemulțumit de decizia conducerii ALDE de a ieși de la guvernare pentru alianța cu ”Ponta-Tudose-și-un limbric” dar pretinde că a refuzat oferta lui Dăncilă de a fi șeful Senatului.

Pe aceeași temă

”Am profitat de absenta mea din aceste zile pentru a incerca sa diger trecerea brusca pe care ALDE a savarsit-o in doar o saptamana de la a incerca sa dea un suflu nou guvernarii (lucru perfect intemeiat in care cred si eu) la iesirea de la guvernare si indreptarea catre o socanta fuziune cu Ponta-Tudose-si-un-limbric. Nu, evident ca nu am reusit si nu reusesc sa inteleg resorturile acestei decizii la care nu am fost parte, nu doar pentru ca am fost plecat o saptamana in vacanta nu o luna, ci pentru ca probabil fiindu-mi cunoscuta fermitatea convingerilor a fost mai bine sa fiu evitat”, scrie Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Zamfir sugerează că, de fapt, decizia a fost luată în ALDE prin evitarea sa și a altor ”colegi cu greutate” în partid, pe care, însă, nu-i numește și-l acuză direct pe Călin Popescu Tăriceanu că s-a ”logodit” cu ”instrumentele statului paralel”.

El spune că nu respinge candidatura lui Mircea Diaconu la prezidențiale, dar că nu înțelege de ce aceasta trebuie susținută printr-o alianță cu Victor Ponta, care, în opinia sa, i-ar dăuna inclusiv lui Diaconu și ar putea distruge ALDE.


În ciuda nemulțumirilor sale, Zamfir spune că nu ar accepta să fie președintele Senatului, în urma unei propuneri despre care dezvăluie că a venit chiar din partea premierului Dăncilă.

”Nu plec din ALDE dar spun ferm ca in ciuda neintelegerilor din guvernare si lucrurilor incorecte fata de ALDE nu vad de ce sunt mai frecventabili Ponta-Tudose-limbric decat Dancila-Teodorovici-Fifor!”, încheie Daniel Zamfir.


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22