Nicolae, înlocuit de Cazanciuc la comisia juridică şi de Fifor la conducerea grupului

Dora Vulcan | 10.05.2017

Robert Cazanciuc a fost numit miercuri la conducerea Comisiei Juridice din Senat după ce Şerban Nicolae a fost debarcat atât de la şefia comisiei cât şi de la cea a grupului PSD din Senat. La conducerea grupului a fost numit Mihai Fifor, care a fost lider de grup şi în legislatura trecută.

Pe aceeași temă

 

 

 

Mihai Fifor este preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi a fost luat în calcul pentru propunerea de premier, după alegerile din decembrie 2016. Fifor a venit la şedinţa de miercuri alături de liderul PSD Liviu Dragnea. 

 

 

 

Robert Cazanciuc a fost ministru al Justiţiei în Cabinetul Ponta şi ţintă a unei revolte la nivelul baronilor partidului deranjaţi că ministrul nu împiedică anchetarea şi condamnarea penalilor PSD. El este însurat cu verişoara lui Ponta iar numele său a fost vehiculat pentru conducerea MJ şi după înlăturarea lui Florin Iordache de la conducerea ministerului în urma scandalului OUG 13. 

 

 

Şerban Nicolae a fost debarcat miercuri de la conducerea Comisiei juridice din Senat şi a grupului de senatori PSD după ce săptămâna trecută a declanşat un întreg scandal, soldat cu proteste în stradă, pentru că a susţinut amendamente favorabile corupţilor la Legea graţierii, aflată în dezbateri la comisie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22