Nicolicea: Dragnea își anunță candidatura la prezidențiale, în prime-time, dar partidul neagă

Laurentiu Gheorghe | 21.05.2019

Eugen Nicolicea (PSD) spune că el lider maximo își anunță el duminică candidatura la prezidențiale în prime-time la TV, dar că numai ei își vor stabili candidatul în mod statutar în CEx și altele asemenea.

Pe aceeași temă

PSD-ul, prin vocea lui Eugen Nicolicea salută înflăcărat anunțul făcut de Liviu Dragnea că duminică, imediat după închiderea urnelor, odată cu victoria categorică a social-democraților în alegerile europarlamentare și invalidarea referendumului lui Iohannis, în plin prime-time, la o oră de audiență maximă, Dragnea va face anunțul mult așteptat de întreaga țară: va candida pentru a deveni președintele României.

„Lansările (de candidatură - n.r.) se fac atunci când consideri că e o lansare de nivel maxim, care să îți atragă un număr suficient de simpatizanți. Or, în ce seară este audiența maximă mai mare decât în turul acesta al alegerilor? Dacă anunța în fața unui microfon cu patru bolovani în față nu avea aceeași audiență ca atunci când anunță în seara alegerilor, alegeri la care ești și câștigător”, a afirmat Nicolicea.

Cu mult umor, Nicolicea a spus că Liviu Dragea poate să anunțe ce vrea el, numai că doar ei, cei care conduc cu adevărat partidul, vor decide cine e candidatul care îl va învinge pe Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale din toamna.

„Dl Dragnea a spus clar: voi anunța dacă voi candida. Evident că stabilirea candidatului o va face partidul în forurile de conducere. Numai la Partidul Comunist se ruga partidul de tine să candidezi: fără matale nu putem și așa mai departe. În Statutul nostru nu scrie așa ceva, dar trebuie să ne învățăm și cu chestiunea asta. Nu trebuie să te propună tovarășul de lângă tine, ci poți să te înscrii în cursă, declarându-ți această opțiune. Deci ce-i de mirare că își anunță opțiunea proprie atunci?”, a declarat Nicolicea.

Liviu Dragnea a declarat marți într-un interviu la Adevărul Live că va anunța duminică seară, imediat după alegeri, dacă va candidala la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22