Nicolicea face încă o victimă în presă: Liviu Avram.Nicolicea este însurat cu o jurnalistă

Dora Vulcan | 12.05.2017

Recunoscut pentru atacurile violente la adresa jurnaliștilor, antologic rămânând cel cu Moise Guran, dar nu singurul, deputatul PSD Eugen NIcolicea, președinte al Comsiei Juridice a Camerei Deputaților, spune despre jurnalistul Liviu Avram că era "beat" când a scris un editorial critic la adresa lui.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

"Manualele de zoologie explica destul de clar de ce e riscant sa pui o lama de barbierit la dispozitia unei maimute: se lasa cu varsare de sange. Desi par sa fi fost prezenti la lectiile de zoologie, liderii PSD au omis, din motive inexplicabile, acest aspect atunci cand au pus Comisia Juridica a Camerei Deputatilor sub presedintia lui Eugen Nicolicea. Si omul s-a apucat de treaba. Eugen Nicolicea are un talent cu totul aparte de a citi si interpreta legile. Expunerile sale au devenit, in sine, un impresionant spectacol de sofisme, enunturi paralogice si paradoxuri inmarmuritoare. Iata doua exemple recente", scrie Liviu se arata in editorialul intitulat "Cine îl oprește pe Nicolicea”, publicat miercuri de Liviu Avram.

 

 

 

 

In replica, Nicolicea spune pentru stiripesurse.ro, ca Avram era "beat" atunci cand a scris textul:

 

 

 

"Cum sa comentez comentariile unuia care cred ca era sub influenta bauturilor alcoolice? Nu are rost. Slibovita mi se pare. Chiar a scris un articol tot la adresa mea in care motivele lui erau slobovita si fernetul. In ce manual de zoologie a citit el aia cu lama si maimuta? Poate se referea la Lama din America de Sud. Cred ca era beat cand a scris", a spus Nicolicea.

 

 

 

Din același motiv nici nu intenționează să-l dea în judecată pe Avram:

 

 

 

"E atat de clar ca sunt deplasate comentariile incat nu le-am pus decat pe seama faptului ca era putin beat. Ce sa-i ceri unui om beat?", a spus Nicolicea.

 

 

Nicolicea, familiarizat cu lumea presei, este însurat cu o ziaristă care lucra la Național pe vremea când a cunoscut-o pe culoarele Parlamentului. Cu toate acestea, el nu cruță nicio ocazie să reacționeze extrem de dur la criticile jurnaliștilor care îndrăznesc să-i sancționeze prestația publică pentru care este plătit din banii contribuabilului.  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22