Nicolicea îl contrazice pe Andronic. A fost și el la Oprea acasă, dar Kovesi nu era acolo

E.b. | 18.05.2017

Eugen Nicolicea, deputatul PSD, a declarat că a fost și el acasă la Gabriel Oprea în seara turului doi al alegerilor prezidențiale din 2009, dar că acolo nu era Laura Codruța Kovesi, şefa DNA, aşa cum afirmă Dan Andronic.

Pe aceeași temă

 

 


„Am participat acolo, doar cât să stau de vorbă cu domnul Onțanu, era și ziua lui, v-am spus, i-am făcut și un cadou. Am stat de vorbă cu colegii, am ciocnit un pahar, după care am plecat, deci nu m-am întins la discuție. Până la ora la care am plecat, doamna Kovesi nu era”, a precizat șeful Comisiei juridice din Camera Deputaților, Eugen Nicolicea (PSD), într-o intervenție la Antena3.


Declarația lui Nicolicea contrazice, deocamdată, afirmaţiile jurnalistului Dan Andronic.

 

El spunea că acasă la Gabriel Oprea i-a găsit, în seara turului doi al alegerilor prezidențiale din 2009, pe Nicolae Onțanu, Puiu Iordănescu și Gigi Nețoiu, iar într-o altă încăpere, „destul de mică, de vreo 20 de metri pătrați”, erau directorul SRI de atunci, George Maior, prim-adjunctul acestuia, Florian Coldea, procurorul general, Laura Codruța Kovesi, și adjunctul Poliției Române, Petre Tobă.

 

Comisia de anchetă parlamentară, înființată la solicitarea președinților celor două Camere - Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, și-a început activitatea tocmai pe baza declaraţiilor lui Dan Andronic.

 

Primii chemați la audieri vor fi, potrivit președintelui Comisiei, Mihai Fifor (PSD), Dan Andronic, Mircea Geoană, Viorel Hrebenciuc, fosta președintă a Autorității Electorale Permanente Ana Maria Pătru, și șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, Marcel Opriș. Ulterior, vor fi invitați să dea explicații inclusiv Traian Băsescu și Gabriel Oprea, precum și persoanele care au participat la cina organizată de acesta din urmă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22