Nicușor Dan: Cioloș îndeplinește criteriile pentru a putea fi primit în USR

E.b. | 09.04.2017

Nicușor Dan, liderul USR, a declarat sâmbătă, la Arad, că în opinia sa fostul prim-ministru Dacian Cioloș s-ar putea înscrie oricând în USR, el încadrându-se în criteriile prevăzute în statutul partidului pentru a fi admis.

Pe aceeași temă

 

Potrivit acestuia, în partid există dorința majoritară ca el să devină membru al USR, dar trebuie ca Cioloș să își dorească acest lucru.

 

 

"În momentul acesta, decizia se află la Dacian Cioloș. Ușa partidului este deschisă atât pentru fostul premier, cum este deschisă pentru orice persoană care dorește să se înscrie în USR și îndeplinește criteriile pentru a fi admis", a spus Nicușor Dan, citat de Agerpres.

 

Liderul USR a precizat însă că, dacă Dacian Cioloș se va decide să se alăture USR, nu înseamnă că i se va oferi automat o funcție de conducere în partid.

 

"În USR, noi acționăm conform statutului. Iar conform statutului orice membru al USR poate să candideze pentru o funcție în partid. Nu se pune problema de a negocia vreo funcție", a precizat Nicuşor Dan.

 

Nicușor Dan a luat parte sâmbătă, la invitația celor doi parlamentari USR arădeni, senatorul Adrian Wiener și deputatul Sergiu Vlad, la forumul pe teme de agricultură intitulat "EuroAgrAr".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22