Nicușor Dan: România este condusă în prezent de o coaliție care favorizează corupția

E.b. | 09.04.2017

Nicușor Dan, președintele USR, a declarat sâmbătă, la Arad, că România este condusă în prezent de o coaliție care favorizează fenomenul de corupție. "Coaliție va funcționa din punct de vedere politic atâta timp cât interesele oamenilor pe care îi protejează vor fi apărate", a spus liderul USR.

Pe aceeași temă

 

 

"Am văzut OUG 13, am văzut presiune pe modificarea definiției conflictului de interese, asta fiind prima problemă. Iar a doua problemă este de natură macroeconomică, în sensul că socotelile nu se potrivesc, adică încasările pe primele luni ale anului sunt mult mai mici decât cale care au fost prognozate; ieșirea pe piața externă cu obligațiuni a eșuat, aceasta însemnând că România se împrumută mai scump decât se aștepta să se poată împrumuta; creșterile de salarii și scăderile de taxe fac proiecția bugetară total nerealistă în limita de deficit de 3% pe care ne-o propunem", a declarat Nicușor Dan, conform Agerpres.

 

 

 

"O puternică presiune pentru favorizarea actului de corupție"

 

 

 

"Așa cum am spus, România este condusă de o coaliție alcătuită din două partide, PSD și ALDE și în fiecare dintre acestea există o puternică presiune pentru favorizarea actului de corupție. (...) Această coaliție va funcționa din punct de vedere politic atâta timp cât interesele oamenilor pe care îi protejează vor fi apărate, dacă vor face derapaje așa cum au fost cele din februarie este posibil ca această coaliție să fie sancționată din nou printr-o ieșire masivă a electoratului în stradă", afirmă Nicușor Dan.

 

 

*****************************

 

Nicușor Dan a luat parte sâmbătă, la invitația celor doi parlamentari USR arădeni, senatorul Adrian Wiener și deputatul Sergiu Vlad, la forumul pe teme de agricultură intitulat "EuroAgrAr".

 

Alături de liderul partidului s-au aflat și senatorul Gheorghe Marussi, precum și deputații Cristian Ghinea și Adrian Claudiu Prisnel, membrii în Comisiile pentru agricultură, silvicultură și dezvoltare rurală din cele două camere parlamentare. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22