Nicușor Constantinescu: Mă uit cu milă la judecătorii care m-au condamnat nevinovat; niște viermi

Laurentiu Gheorghe | 14.07.2019

Nicușor Constantinescu, fost baron roșu în Republica Mazăre, îi blestemă pe magistrații care l-au judecat și condamnat nevinovat și le transmite că n-or să mai apuce pensia din cauza „a ce va urma”.

Pe aceeași temă

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, partener de afaceri cu Radu Mazăre, și-a vărsat nervii pe Facebook, după ce joi a primit a treia condamnare definitivă la 10 ani de închisoare în dosarul perdelelor forestiere. Fostul baron PSD se află în închisoare din iunie 2016 și a primit, până acum, condamnări definitive care însumează 20 de ani.

A doua zi după vestea celei de-a treia condamnări, Constantinescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi blestema pe magistrații care l-au anchetat și condamnat și le-a transmis că nu vor avea parte de salarii și pensii din cauza a ”ce va urma”:

„Primiți salarii de sute de milioane? Veți ieși la pensii cu sute de milioane? Pentru mizeriile pe care le faceți oamenilor? Nu vă vor fi suficiente sumele astea să le cheltuiți pentru ce va urma, căci Dumnezeu nu doarme!”, a scris vineri Nicușor Constantinescu pe Facebook.

Fostul președinte al CJ Constanța i-a numit pe magistrați ”viermi” și ”bestii cu chip uman” și îi amenință cu ”judecata lui Dumnezeu”, numindu-le pe judecătoarele care l-au condamnat ”sclave”:

„TICĂLOȘILOR! Bestiilor cu chip uman! Rugați-vă să fiți pedepsiți aici, pe Pământ, căci dacă veți ajunge la judecata lui Dumnezeu, care vede de ce sunteți capabili, pușcăriile nu vă vor fi suficiente să vă salveze de propria voastră nemernicie! (…) Mă uit cu milă și compasiune la viața de viermi ce v-a fost hărăzită! Mă uit cu demnitate la zbaterile voastre de sclave, la rușinea pe care trebuie să o simțiți zi de zi privindu-vă în oglindă și vă compătimesc”, mai scrie Constantinescu în postare.

Fostul baron roșu este împăcat însă în pușcărie unde se simte „liber” și îi privește pe magistrați „cu demnitate”: ”Eu sunt LIBER, aici, în PUȘCĂRIE, iar voi doar niște biete prizoniere ale unui Sistem aberant, care v-a transformat în viermi”.

Întrebarea este cum poți privi un vierme cu demnitate? Răspunsul lui Nicușor Constantinescu va veni probabil după ce va primi și următoarea condamnare.

****

Nicuşor Constantinescu se află în penitenciar din iunie 2016, atunci când a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul subfinanțării Centrului Militar Zonal. Procurorii DNA Constanța l-au acuzat atunci de punerea în pericol a siguranței naționale. Ulterior, Constantinescu a fost condamnat definitiv în dosarul ”Retrocedărilor”, la 5 ani de închisoare – speță în care Radu Mazăre a primit 9 ani de închisoare. Cea mai recentă condamnare definitivă este cea din 11 iulie. ÎCCJ l-a condamnat pe Constantinescu la 10 ani de închisoare pentru plăți fictive în dosarul perdelelor forestiere. În luna mai a acestui an, fostul baron PSD a mai primit 4 ani de închisoare cu executare în dosarul achiziției elicopterului SMURD care s-a prăbușit în Siutghiol. În acest caz, decizia nu este definitivă.

Postarea de pe Facebook a lui Nicușor Constantinescu

”Batjocura continuă! După ce am fost condamnat pentru abuz în serviciu pentru că o entitate publică, Centrul Militar Zonal, avea bani insuficienți, deși își dorea mai mulți, căci nu îi aprobase decât atât Consiliul Județean, prin hotărâre, deși, chiar așa de ar fi fost, fapta era contravenție. După ce un complet condus de Ionuț Matei m-a condamnat apoi că am retrocedat, potrivit legii, terenuri pentru cetățeni cu care nu am avut nicio înțelegere, având un prejudiciu uriaș, potrivit expertizei, de ZERO lei, s-a trecut acum la NEXT LEVEL. Am fost condamnat din nou, la o pedeapsă cumplită, tot pentru abuz în serviciu, și tot pentru foloase pe care le-am adus unor cetățeni pe care nu i-am cunoscut niciodată, deoarece nu aș fi păzit perdelele forestiere plantate pe marginea drumului, ca să nu le mănânce caprele și să nu le usuce seceta. Să se împiedice în drumul lor spre execuții macabre Sistemul de decizii ale Curții Constituționale, cum ar fi decizia 405/2016 sau 250/2019 ale Curții Constituționale? Nici gând! Când intri în rândul ”țintelor” trebuie să mori în pușcărie, chiar dacă ești nevinovat. Dacă aș fi comis o crimă, așa cum comit ei zi de zi, ar fi fost mai clemenți cu mine, cu siguranță.

TICĂLOȘILOR! Bestiilor cu chip uman! Rugați-vă să fiți pedepsiți aici, pe Pământ, căci dacă veți ajunge la judecata lui Dumnezeu, care vede de ce sunteți capabili, pușcăriile nu vă vor fi suficiente să vă salveze de propria voastră nemernicie! Primiți salarii de sute de milioane? Veți ieși la pensii cu sute de milioane? Pentru mizeriile pe care le faceți oamenilor? Nu vă vor fi suficiente sumele astea să le cheltuiți pentru ce va urma, căci Dumnezeu nu doarme! Mă uit cu milă și compasiune la viața de viermi ce v-a fost hărăzită! Mă uit cu demnitate la zbaterile voastre de sclave, la rușinea pe care trebuie să o simțiți zi de zi privindu-vă în oglindă și vă compătimesc.

Eu sunt LIBER, aici, în PUȘCĂRIE, iar voi doar niște biete prizoniere ale unui Sistem aberant, care v-a transformat în viermi”

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22