Nicusor Constantinescu sustine ca Oprea le-a propus lui si lui Mazare sa treaca la UNPR pentru a nu mai avea nicio problema

M. B. | 12.06.2015

Pe aceeași temă

Nicușor Constantinescu, președintele suspendat al CJ Constanța, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că el și Radu Mazăre ar fi fost ofertați de Gabriel Oprea, care le-ar fi promis că “nu vor mai avea probleme” dacă se înscriu în UNPR.

 

Oprea face racolări printre liderii cu putere de influențare a electoratului, dar care au probleme cu justiția, insinuează Nicușor Constantinescu, folosindu-se de “imunitatea” pe care UNPR-ul ar avea-o din partea SRI și DNA.

 

"Ce face UNPR, că vor ei să câştige municipiul şi judeţul Constanţa e problema şi dorinţa lor. Ei singuri pe liste nu vor câştiga niciodată mai mult de 2%. Dar, acum văd că este partidul căruia nu i se întâmplă nimic. Cine este în UNPR nu mai este anchetat de binomul DNA-SRI, asta constat", a declarat preşedintele suspendat al CJ Constanţa, citat de B1 Tv.

Declarația a fost făcută după ce vineri a apărut știrea, infirmată ulterior, că deputatul Sebastian Ghiță s-ar fi înscris în UNPR.

 

"Văd că şi domnul Ghiţă s-a înscris la acest partid (n.r. - UNPR), Ghiţă Sebastian care învăţa organizaţiile cum să facă alegeri din birou, pe internet şi care a luat baza de date a organizaţiilor PSD şi a făcut un partid nou, de care nici n-aţi auzit", a spus Nicuşor Constantinescu.

 

Potrivit unei declarații făcute de Gabriel Oprea, joi, UNPR negociază cu premierul Ponta preluarea portofoliului de la Ministerul Justiției. Dacă acest lucru se va parafa, ministrul Justiției (Robert Cazanciuc), despre care se știa deja că nu mai este dorit de către social- democrați, va fi schimbat, a dat asigurări Oprea.

 

Nicușor Constantinescu spune că toate organizațiile PSD sunt nemulțumite de prestația lui cazanciuc, deoarece acesta nu a reușit să stopeze “abuzurile” din sistem.

 

Șeful suspendat al CJ Constanța a mărturisit vineri că i-a trimis ministrului câteva memoriiia referitoare la situația sa în justiție, dar nu a primit niciun răspuns.

 

Reamintim că Nicușor Constantinescu este anchetat și judecat în mai multe dosare de corupție. Intr-una din cauza, el este acuza de procurorii anticoruptie ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, in timp ce in alt dosar este cercetat pentru atribuirea presupus nelegala de terenuri.

El mai e vizat de un dosar privind subfinantarea Centrului Militar Zonal, alaturi de o alta cauza in care e acuzat ca a prejudiciat judetul Constanta cu opt milioane de euro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22