Nicușor Dan: Am votat cu sete, să scoatem caracatița de interese și neamuri din Primăria București

Redactia | 27.09.2020

Candidatul PNL și USR PLUS Nicușor Dan a votat duminică la ora nouă însoțit de soție și de fetița sa. El a spus că a votat „cu sete” pentru scoaterea caracatiței din primărie.

Pe aceeași temă

”Am votat cu sete, am votat să scoatem caracatița de interese și neamuri din Primăria București. Nu au fost ei în stare să rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare. După alegeri, potențialul de muncă și creativitate al orașului poate fi pus în slujba bucureștenilor, a celor care au nevoie de școli, în slujba persoanelor vârstnice care și-au văzut copiii și nepoții plecând din oraș. E o competitție electorală de valori, între adevăr și minciună, între cinste și corupție, între decență și superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete și invit bucureștenii să iasă în număr mare la vot”, a spus Nicușor Dan la ieșirea de la urne.

”Îi învit pe oameni să iasă la vot încă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale. Îi invit pe bucureșteni să dea un vot util, pentru ca Bucureștiul să fie orașul pe care și-l doresc. Am venit cu familia la vot ca să transmit mesajul că alegerile se desfășoară în condiții de siguranță, pentru ca bucureștenii să vină la vot”, a mai spus Nicușor Dan.


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22