Nicușor Dan o acuză pe Gabriela Firea că a oprit plata stimulentelor pentru adulții cu dizabilități

Redactia | 27.10.2020

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei care nu și-a preluat încă mandatul, o acuză pe Gabriela Firea, încă primar în funcție, că a oprit plata sumelor datorate adulților cu dizabilități.

Pe aceeași temă

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, o acuză pe Gabriela Firea, încă primar în funcție, că a oprit plata sumelor datorate adulților cu dizabilități.

”Gabriela Firea a oprit plata stimulentului financiar pentru adulții cu dizabilități din București. Adică a făcut exact ceea ce ne acuza pe noi, în mod mincinos, în timpul campaniei electorale! Cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat – de asta au parte bucureștenii de la primarul general încă în funcție. Imediat ce voi prelua oficial funcția de primar general, mă voi ocupa de rezolvarea acestei probleme, iar beneficiarii stimulentului financiar își vor primi banii la care au dreptul. Niciun beneficiar de plăți sociale nu va suferi din pricina incompetenței și batjocurii actualei conduceri a primăriei. În schimb, clienții politici ai PSD, oamenii înșurubați abuziv în funcții și beneficiarii de contracte politice vor da socoteală”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Direcția Generală de Asistență Socială, instituție din subordinea primăriei conduse încă de Firea, a anunțat luni că plata stimulentului financiar pentru adulții cu handicap a fost amânată din lipsă de fonduri.

„În atenția beneficiarilor stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap!

În această lună, plata stimulentului financiar, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare.

Plata stimulentului pentru copiii cu handicap va fi realizată vineri.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, scrie Direcția Generală de Asistență Socială, luni, pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea l-a acuzat permanent pe Nicușor Dan în campania electorală că va opri plata stimulentelor pentru diferite categorii de persoane, printre care și cei cu handicap, dar candidatul de dreapta a respins acuzațiile.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22