Nicuşor Dan participă la şedinţa conducerii PNL: Am venit să-mi reafirm parteneriatul cu ei

Redactia | 30.09.2020

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, participă miercuri la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL.

Pe aceeași temă

"Am fost invitat la şedinţa de conducere a PNL şi am venit cu plăcere, fiindcă este partidul care m-a susţinut puternic în aceste alegeri locale. Am venit să-mi reafirm parteneriatul cu ei", a spus Nicuşor Dan.

Întrebat dacă exclude să devină la un moment dat membru al PNL, el a răspuns: "Ce se va întâmpla în viitor o să vedem. Pentru moment vreau să mă concentrez pe problemele pe care le are Bucureştiul şi în acest moment am venit să stau de vorbă cu partenerii mei din PNL".

Biroul Permanent Naţional al PNL s-a reunit la sediul central al partidului pentru analiza rezultatelor la alegerile locale şi pentru a decide politica de alianţe.


Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a anunţat luni că în şedinţa BPN se va lua decizia de a nu exista niciun fel de alianţe cu PSD.

"În cadrul echipei de campanie, în discuţiile avute cu preşedintele PNL, am luat decizia pe care o vom adopta şi în Biroul Permanent Naţional de miercuri - să nu existe niciun fel de alianţe cu partidul trecutului, cu PSD", a spus Sighiartău.

El a arătat că în ceea ce priveşte majoritatea în CGMB opţiunile liberalilor sunt partidele anti-PSD.

"Dar rămâne de văzut exact fiecare cu ce cifre vine, cu ce număr de consilieri locali, cu ce zestre şi apoi ne vom pune la masă şi conform celor discutate şi anterior, înaintea alegerilor locale, vom face majorităţi în toate consiliile locale pentru a putea să ne punem în practică proiectele pe care le-am avut prezentate în campania electorală", a precizat luni Robert Sighiartău.

Secretarul general al liberalilor a mai arătat că în şedinţa BPN se va face şi o analiză a rezultatelor obţinute de filialele PNL.

"După orice fel de alegeri, oricât de bune ar fi, cum sunt şi aceste alegeri ale PNL, normal că vrem întotdeauna să îmbunătăţim performanţa unor judeţe. Se vor face analize. Vom avea şi un Birou Permanent Naţional şi dacă există soluţii mai bune în anumite judeţe normal că vom apela la ele pentru că ne dorim ca scorul acesta în perspectiva alegerilor parlamentare să se consolideze sau să crească", a menţionat Sighiartău.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22