Nicușor Dan vrea un acord politic pentru București între forțele de Opoziție pentru alegerile locale

Laurentiu Gheorghe | 07.12.2019

Candidatul USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a propus o campanie preliminară sau dezbateri între candidații opoziției și sondaje de opinie pentru stabilirea contracandidatului lui Firea.

Pe aceeași temă

„Propun o campanie electorală preliminară până la jumătatea lunii februarie care să se încheie cu dezbateri între candidații partidelor, pentru ca bucureștenii să vadă cine are programul cel mai bun. Propun un sondaj de opinie cu o casă agreată de forțele de opoziție în a doua jumătate a lunii februarie și în urma acestui sondaj, candidatul cu cele mai bune șanse să o bată pe Firea să fie susținut de ceilalți. Insist pentru sondajele de opinie pentru că sunt un instrumente științifice care ne spun ce vor Bucureștenii”, a declarat Nicușor Dan, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a propus o colaborare între forțele de opoziție, la nivelul Bucureștiului și un acord politic asupra unui program de „guvernare” locală.

"Propun de asemenea pentru luna martie o colaborare a forțelor de opoziție pentru elaborarea unui program de guvernare atât la nivelul Primăriei Generale cât și la nivelul sectoarelor și un acord politic pe program și pe echipele care să realizeze acest program la nivelul Bucureștiului", a mai spus acesta.

USR București l-a ales sâmbătă pe Nicușor Dan candidatul pentru Primăria Capitalei, care i-a învins la scor pe contracandidații săi înscriși în cursă. Tot sâmbătă începe votul pentru alegerea conducerii USR București, care va dura trei zile, a declarat președinte interimar al filialei.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22